Zensehome

Forestil dig… at du kan skåne miljøet og spare op til 25% på din elregning
– mens du sover!

Ved at udskifte dine almindelige stikkontakter, stikdåser og lampeudtag til zensehome kan du ifølge Elsparefonden spare op mod 25% af dit strømforbrug. Der er gode økonomiske grunde til at vælge zensehome:

•  Du kan udskifte dine stikkontakter og lampeudtag uden at skulle fræse i væggen og trække nye ledninger

•  Med zensehome kan du fjerne unødigt strømforbrug uden det påvirker din hverdag

Zensehome er den eneste måde at få en strømbesparende intelligent el installation ind i et eksisterende byggeri på – uden at skulle fræse i væggene og trække nye ledninger. Det minimerer svineriet, udgiften til kabler og elektrikerens arbejdstid. Det gør i sig selv zensehome til en økonomisk god investering.

Dertil kommer den energibesparelse på op til 25%, som du kan opnå med systemet. Med zensehome er det helt enkelt at fjerne unødigt standby-forbrug og programmere lys og kontakter, så de slukker, når der ikke er brug for lys. Med Du kan eksempelvis sørge for, at lyset tænder når du træder ind i et rum – men kun hvis der ikke er dagslys nok – og slukker automatisk, når du forlader rummet.

Softwaren gør det helt enkelt at finde frem til strømtyvene. Zensehomes løsning med intelligente stikkontakter giver dig via din PC overblik over husets elforbrug og derfor kan du effektivt og automatisk nedsætte dit spildforbrug. Det gavner din økonomi, og med et lavere elforbrug har du samtidig lettere ved at efterleve fremtidens krav til energiforbrug og du bidrager til at nedbringe udslippet af CO2 til gavn for miljøet.


Forestil dig… at lyset automatisk tænder når du kommer hjem med alle dine indkøbsposer…

Zensehome er udviklet for at øge komforten i din bolig og gøre din hverdag enklere og mere behagelig. Med zensehome kan du eksempelvis lave:

•  Individuel lysdæmper – som tilpasser belysningen i rummet til f.eks. spisning eller til at se TV
•  Lysgrupper de tændes og slukkes på et tryk

•  Automatisk tænd/sluk f.eks. på badeværelse og i gangområder
•  “Sluk alt” når du går i seng eller forlader boligen

•  Slukke strygejernet med din smartphone – hvis du glemte det da du tog hjemmefra
Zensehome-løsningen gør altså styring af el enkel – med fx bevægelsessensor, lysstyring, lysdæmper og energimåling på enhederne.


Forestil dig… det nyeste hus med det lækreste køkken – og du kan fjernstyre lyset med din mobil…..

Står du over for at skulle bygge nyt hus, er el-installationen nok en mindre del af byggeprojektet. Ikke desto mindre er det noget, der vil betyde meget i din hverdag. Med zensehomes intelligente styring af dine el-apparater, kan du få et intelligent hus, hvor du selv er herre over dine stikkontakter. Desuden giver det nogle økonomiske fordele og muligheden for at spare energi i dit hus, hvis du installerer zensehome. Fordelene ved zensehome-løsningen i nybyggeri:

•  Fuld komfort – lysdæmpning, sluk-alt-funktion, forbrugsstyring m.v.

•  Enkelt at installere – du sparer på kabler og elektrikerens installationstid

•  Fleksibelt og tilpasset dine behov – du styrer selv elkontakterne på din PC og du kan altid lave om på funktionerne, hvis du fx ommøblerer stuen eller bytter rundt på værelserne

•  Diskret og tidløst design – og du kan kontakterne fra din smartphone…