El-Salg Frederiksberg Om butikken

De fleste Frederiksberg-borgere kender butikken på hjørnet af Godthåbsvej og Lollandsvej, hvor de i 38 år har kunnet købe elartikler af enhver art. El-Hjørnet åbnedes i 1974 af ægteparret Vivi og Erik Sørensen, og selvom virksomheden, der også beskæftiger sig med elinstallation, for 12 år siden blev overtaget af deres sønner Michael og Anders, er det stadig Vivi, der bestyrer butikken.

I starten stod virksomheden selv for indkøb og distribution af de produkter, der blev solgt i butikken, men siden er El-hjørnet blevet en del af El-Salg kæden, der har omkring 300 butikker over hele landet.

Det har dog alle dage været vigtigt for Vivi ikke bare at sælge varer, men også at bidrage positivt til udviklingen i nærmiljøet. Initiativet har igennem årene givet mange udsatte unge en uddannelse og en chance for at komme videre i livet, og i 2010 blev det da også belønnet med Frederiksberg Kommunes Beskæftigelsespris på 25.000 kr.

Find os her:


Vis stort kort

Om El-Salg Frederiksberg - læs mere

Elsalg er Din lokale forhandler og professionelle rådgivning. Organisationen er en af Danmarks største frivillige indkøbskæder inden for hårde hvidevarer, forbrugerelektronik, små el-apparater og belysning.

I dag er El-Salg samlet over 300 butikker fordelt over hele landet – ofte i lokalområderne.

Til forskel fra mange andre forhandlere af el-artikler og hårde hvidevarer er el-salgs butiksejere rigtige fagfolk med en solid ekspertviden i bagagen.

Du kan læse mere her: læs mere