Elektriker Rødovre

Elektriker Rødovre tilbyder løsning af diverse el opgaver. Der opstrammes løbende omkring de lovmæssige krav til elinstallationer i private hjem samt virksomheder. Derfor er det vigtigt at gøre brug af en autoriseret elektriker, så man opnår den pågældende standard.
Så har du garanti for, installationerne er af den højeste kvalitetsmæssige standard samt sikkerhed.
Der kan fremkomme konsekvenser af ringe udførte el opgaver, både forhøjede regninger, og risiko for brandfare.
Som Elektriker Rødovre udfører vi mange slags elinstallationer. Lige fra service, reparation til nyetablering. Dette sker naturligvis efter branchens højeste standarder, og også efter den pågældende lovgivning.
Hos el hjørnet beskæftiger vi os f.eks. med kommunikations, og datanetværker, telefoninstallationer, antennemontering samt diverse slags kabellægning. Alt dette for både privat og i virksomheder.

Kvalitetsgaranti hos din elektriker i Rødovre

Elektriker RødovreVi sætter en stor fokus i at danne gode og funktionelle kvalitets løsninger, som er til den højest mulige gavn for vore kunder.

Alt dette gør vi naturligvis til konkurrencedygtige priser, og efter kundens ønsker. Uanset størrelse og omfang af opgaven kan du trygt lade os om at løse opgaven til perfektion.

Vi tilbyder også autoriseret el-eftersyn og el-tjek, du er altid velkommen til at kontakte el hjørnet for et uforpligtende tilbud på dine el opgaver.