Elektriker Rødovre

Elhjørnet – Elinstallatør Rødovre og Storkøbenhavn.

Din personlige elektriker i Rødovre

Hos Elhjørnet tilbyder vi løsning af el opgaver af forskellige art og størrelser, og til yderst konkurrencedygtige priser. Vi udføre alle opgaver efter kundens behov og ønsker. Du kan roligt overlade opgaven til os, vi løser den til perfektion.

Vi tilbyder løsning af diverse el opgaver. Der opstrammes løbende omkring de lovmæssige krav til elinstallationer i private hjem samt virksomheder. Derfor er det vigtigt at gøre brug af en autoriseret elektriker, så man opnår den pågældende standard. Med os ved roret har du garanti for, installationerne er af den højeste kvalitetsmæssige standard samt sikkerhed.

Som Elektriker Rødovre udfører vi mange slags el installationer. Lige fra service og reparation til nyetablering. Hos el hjørnet beskæftiger vi os f.eks. med kommunikations, datanetværker, telefoninstallationer, antennemontering samt diverse slags kabellægning. Alt dette for både privat og i virksomheder.

Vi tilbyder desuden også autoriseret el-eftersyn og el-tjek, og du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på dine el opgaver.


Vi udføre blandt andet følgende el-arbejde i Vanløse:

  • El arbejde med garanti
  • Eltjek og eleftersyn
  • El-service
  • Fejlfinding af elinstallationer
  • Opsætning og udskiftning af belysning
  • Udskiftning af el-tavle og HPFI-relæ
  • Kontakt os for at høre mere

Vi er med i TEKNIQ:


Kvalitetsgaranti hos din elinstallatør i Rødovre

Elektriker RødovreDet vigtigste for os er at skabe gode og funktionelle kvalitetsløsninger, som er til den højest mulige gavn for vore kunder.

Alt dette gør vi naturligvis til konkurrencedygtige priser, og efter kundens ønsker. Hvis du søger elektriker i Rødovre, kan du, uanset størrelse og omfang af opgaven, trygt lade os varetage den.

“Vi sætter en ære i at skabe funktionelle løsninger af høj kvalitet.”

– Elhjørnet – Din elektriker i Vanløse

El tjek Rødovre - Læs mere

Eleftersyn og eltjek er det samme, og dækker over en grundig gennemgang og kontrol af en ejendoms, eller lejligheds, el installationer. Et eltjek er blandt andet nødvendigt for at kunne få ejerskifteforsikring, og er som oftest godt givet ud. Hvis der efter overtagelse af en bolig findes fejl på den elektriske installation, er det nemlig ejerskiftforsikring der dækker omkostningerne til udbedring, og ikke dig som køber. De få penge, et eleftersyn har kostet kan hurtig være sparet, når fejl på elinstallationer skal udbedres.