Vi udfører

I takt med at der løbende strammes op om de lovmæssige krav til elinstallationer, bliver det stadig vigtigtigere at anvende en autoriseret installatør.Det er din garanti for, at dine installationer altid er af højeste sikkerhed og kvalitet. Konsekvensen af dårligt udført el-arbejde er ikke alene højere elregninger, men også en markant højere risiko for at der opstår brandulykker.Hos El hjørnet udfører vi os alle former for elinstallation fra nyetablering til service og reparation. Det sker efter branchens højeste kvalitetsstandarder, og naturligvis altid efter gældende lovgivning.

Vi beskæftiger os bl.a. med data- og kommunikationsnetværker, telefoninstallationer, montering af antenner og diverse former for kabling – både privat og i virksomheder.

Vi lægger vægt på at skabe gode og funktionelle løsninger af høj kvalitet til optimal gavn for vores kunder.

Og ikke mindst til konkurrencedygtige priser og på aftalte betingelser. Uanset størrelsen og omfanget af den el-opgave, som du har brug for at få udført i dit hjem eller din virksomhed, kan du derfor trygt stole på, at vi løser den til perfektion.