Elektriker Vanløse

Som Elektriker Vanløse tilbydes løsninger af el opgaver af forskellige slags og størrelser. man skal være opmærksom på, at der løbende bliver strammet op i kravene lovmæssigt til alle el installationer, hvad enter det er til privat eller erhverv.

Det kan derfor godt betale sig at bruge en autoriseret elektriker, så det bliver gjort rigtigt første gang. Desuden undgår man at gå på kompromis med sikkerheden og kvaliteten af arbejdet. Ved dårlig udførsel af elopgaver, kan man risikere en højere el regning, eller endda brandfare.

Ved brug af en autoriseret elektriker, har du derfor garanti på, at alle dine elopgaver og el installationer er udført efter bogen til punkt og prikke.
Som Elektriker Vanløse alle el opgaver lige fra service til nyetablering og reparation. Naturligvis efter branchens høje standarder, og de pågældende love på området.

Hos os tilbyder vi også kommunikations og datanetværker, antennemontering, telefoninstallationer, kabellægning mm. Dette gør vi for både erhvervs og private kunder.

Elektriker i Vanløse med kvalitetsgaranti

Elektriker VanløseVi sætter en ære i at skabe funktionelle løsninger af høj kvalitet.

Dette gør vi til yderst konkurrencedygtige priser, og efter kundens behov og ønsker. Vi tager imod alle slags el opgaver, uanset størrelsen og omfanget, kan du roligt overlade opgaven til os, vi løser den til perfektion.

Vi tilbyder desuden også autoriseret el-eftersyn og el-tjek, og du er velkommen til at kontakte el hjørnet for et uforpligtende tilbud på dine el opgaver.