Elektriker Vanløse

Elinstalatør og elektriker Vanløse - Elhjørnet
Elhjørnet – Autoriseret elinstallatør og elektriker Vanløse

Elektriker i Vanløse med kvalitetsgaranti

Hos Elhjørnet tilbyder vi løsning af el opgaver af forskellige art og størrelser, og vi sætter en ære i at skabe funktionelle løsninger af høj kvalitet.

Dette gør vi til yderst konkurrencedygtige priser, og efter kundens behov og ønsker. Vi tager imod alle slags el opgaver, uanset størrelsen og omfanget. Du kan du roligt overlade opgaven til os, vi løser den til perfektion.

Vi tilbyder desuden også autoriseret el-eftersyn og el-tjek, og du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på dine el opgaver.


Vi udføre blandt andet følgende i Vanløse:

  • El arbejde med garanti
  • Eltjek og eleftersyn
  • El-service
  • Fejlfinding af elinstallationer
  • Opsætning og udskiftning af belysning
  • Udskiftning af el-tavle og HPFI-relæ
  • Kontakt os for at høre mere

Vi er med i TEKNIQ:


Hvorfor skal man vælge autoriseret

Man skal være opmærksom på, at der løbende bliver strammet op i kravene lovmæssigt til alle el installationer, hvad enten det er til privat eller erhverv. Det kan derfor godt betale sig at bruge en autoriseret elektriker, så det bliver gjort rigtigt første gang. Desuden undgår man at gå på kompromis med sikkerheden og kvaliteten af arbejdet. Ved dårlig udførsel af elopgaver, kan man risikere en højere el regning, eller endda brandfare.

Ved brug af en autoriseret elektriker, har du derfor garanti på, at alt elarbejde og el installation er udført efter bogen til punkt og prikke.
Som Elektriker Vanløse alle el opgaver lige fra service til nyetablering og reparation. Naturligvis efter branchens høje standarder, og de pågældende love på området.

Hos os tilbyder vi også kommunikations og datanetværker, antennemontering, telefoninstallationer, kabellægning mm. Dette gør vi for både erhvervs og private kunder.

Kvalitetsbevidst og billig elektriker vanløse“Vi sætter en ære i at skabe funktionelle løsninger af høj kvalitet.”

– Elhjørnet – Din elektriker i Vanløse

 

El tjek Vanløse - Læs mere

For en afklarings skyld er det værd at nævne at et eleftersyn og eltjek er det samme. Det dækker over en gennemgang og kontrol en ejendoms eller lejligheds el installationer. Blandt andet bliver der kontrolleret for fejl og mangler.

Et eltjek er blandt andet nødvendigt for at kunne få ejerskifteforsikring. Og det er godt givet ud. Hvis der efter overtagelse af en bolig, findes fejl på den elektriske installation, er det nemlig ejerskiftforsikring der dækker omkostningerne til udbedring. Og de få penge, et eleftersyn har kostet kan hurtig være sparet, når ulovlige elinstallationer skal udbedres.