El med garanti

Gå altid efter el-mærket, når du har brug for en autoriseret elinstallatør.

Det er din sikkerhed for, at du får leveret et professionelt stykke arbejde, og at de udførte installationer til enhver tid er af højeste kvalitet.
Elregningen kan hurtigt blive dyr, hvis du vælger en installatør uden den nødvendige autorisation – men det er i virkeligheden det mindste problem!

 

Langt værre er det, at gør-det-selv installationer og dårligt udført arbejde let kan resultere i brandulykker, så du gambler med din sikkerhed, når du overlader opgaverne til uprofessionelle   eller forsøger at udføre dem selv. Med en autoriseret elinstallatør er dine installationer derimod altid i de bedste hænder. Det er el med sikkerhed – og meget mere.

Som medlemmer af elinstallatørernes brancheforening TEKNIQ har vores kunder desuden en automatisk garanti på det arbejde, vi udfører. Ordningen ELFO Garanti er etableret med det til formål at sikre en nem, hurtig og billig løsning af eventuelle uoverensstemmelser mellem private kunder og elinstallatører. En privat forbruger, der får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, kan med en ELFO Garanti i hånden være sikker på at kendelsen opfyldt.