Hvem er vi

gruppe-1024x6821

Elhjørnet Aps er en familiedrevet virksomhed, der i mere end 40 år har været en pålidelig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner for vores mange kunder. Vores årelange brancheerfaring har gjort os i stand til at varetage så godt som alle opgaver inden for elektrikerfaget, og seriøsitet har gennem alle årene været et rettesnor for alt, hvad vi beskæftiger os med.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Vi sætter en ære i at minimere enhver anledning til reklamationer samt at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af de givne opgaver.

Dette har givet os et ry som en seriøs medspiller i elbranchen. Vores kunder ved, at hos os får det leveret stykke arbejde som opfylder alle kvalitetskrav, og som til enhver tid er i overensstemmelse med den gældende lovgivning på arbejdet.

El-hjørnet er den eneste tilbageværende forretning på Frederiksberg der stadig har butik og el-installation. Vi har i dag 10 ansatte. Men selvom virksomheden nu er blevet overtaget af næste generation, er det stadig moderen Vivi, der passer butikken på Godthåbsvej 57, som hun har gjort det de sidste 40 år.

5.1

Læs mere: Elhjørnet Frederiksberg, Elektriker Vanløse, Elektriker Rødovre